Bog & idéJens Boelsmand

Bøger skrevet af Jens Boelsmand

Læs mere om Jens Boelsmand
1 produkter
1 produkter
Innovative studerende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovative studerendeJens Boelsmand
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Innovative studerende

Mere om Jens Boelsmand

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jens Boelsmand. På listen nedenfor finder du de nyeste af Boelsmands bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Begribe og gøre" udgivet af Frydenlund Academic - "Innovative studerende" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Jens Boelsmand

Du kan bestille to bøger af Jens Boelsmand her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Boelsmand som hæftet. Boelsmands bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Begribe og gøre" af Jens Boelsmand

Hos Bog & idé er "Begribe og gøre" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.

Jens Boelsmand "Innovative studerende"

Det er muligt at købe Jens Boelsmands "Innovative studerende" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Boelsmand