Bog & idéJens Brincker

Bøger skrevet af Jens Brincker

Læs mere om Jens Brincker
1 produkter
1 produkter
Ib Nørholm
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ib NørholmJens Brincker
248,96 DKK
Bog & CD
(2)
Ib Nørholm

Mere om Jens Brincker

Der findes mange bøger af Jens Brincker tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Brincker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Musiklære og musikalsk analyse Harmoni " udgivet af Engstrøm & Sødring - "Musiklære og musikalsk analyse Form " udgivet af Engstrøm & Sødring - "Musiklære og musikalsk analyse Instrumenter " udgivet af Engstrøm & Sødring - "Musiklære og musikalsk analyse Melodi " udgivet af Engstrøm & Sødring - "Ib Nørholm" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ib Nørholm" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Musik til billeder" udgivet af Medusa - "Det moderne og det ny" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Jens Brincker

Jens Brincker har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Brinckers bøger kommer i flere forskellige formater. Brinckers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Musiklære og musikalsk analyse Harmoni " af Jens Brincker

Det er muligt at købe Jens Brinckers "Musiklære og musikalsk analyse Harmoni " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Engstrøm & Sødring, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jens Brincker "Musiklære og musikalsk analyse Form "

Det er muligt at købe Jens Brinckers "Musiklære og musikalsk analyse Form " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Engstrøm & Sødring.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Brincker