Bog & idéJens Bruun Kofoed

Bøger skrevet af Jens Bruun Kofoed

Læs mere om Jens Bruun Kofoed
1 produkter
1 produkter
Til syvende og sidst
Til syvende og sidstJens Bruun Kofoed
379,95 DKK
Indbundet
(1)
Til syvende og sidst

Mere om Jens Bruun Kofoed

Der er flere bøger af Jens Bruun Kofoed til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kofoeds seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Før Darwin" udgivet af Kolon - "Jesu disciple Lederhefte " udgivet af ELM-Forlag - "Konge, præst og gartner" udgivet af Kolon - "Til syvende og sidst" udgivet af Museum Tusculanum¤Københavns Universitet

Mere om Jens Bruun Kofoeds bøger

Du kan finde fire bøger af Jens Bruun Kofoed her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jens Bruun Kofoed kommer i forskellige formater. Bøgerne af Kofoed er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Bruun Kofoeds "Før Darwin"

"Før Darwin" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kolon.

Jens Bruun Kofoed "Jesu disciple Lederhefte "

Det er muligt at købe Jens Bruun Kofoeds "Jesu disciple Lederhefte " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ELM-Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bruun Kofoed