Bog & idéJens Bursell

Bøger skrevet af Jens Bursell

Læs mere om Jens Bursell
4 produkter
4 produkter
Havørred - Refleksioner på kysten
Havørred - Refleksioner på kystenJens Bursell
379,95 DKK
Hardback
(1)
Havørred - Refleksioner på kysten
Friluftsliv
TILBUD
FriluftslivMikkel Jungersen
199,96 DKK249,95 DKK
Hardback
(2)
Friluftsliv
Geddefeber
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeddefeberTheis Kragh
331,96 DKK
Hardback
(0)
Geddefeber
Pike Fever
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pike FeverTheis Kragh
248,96 DKK
Hardback
(0)
Pike Fever

Mere om Jens Bursell

Hvis du er på jagt efter en bog af Jens Bursell, ser du et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bursell.
Bøgerne fra Jens Bursell findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pike Fever" udgivet af Outdoor Consult - "Geddefeber" udgivet af Outdoor Consult - "Specimen mede" udgivet af Mosegaard - "Friluftsliv" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politiken¤Danmarks Naturfredningsforening - "Medefiskeri" udgivet af Mosegaard - "Politikens lystfiskerbog" udgivet af Politikens Forlag - "Havørred - refleksioner på kysten" udgivet af Fisk & Fri - "Friluftsliv" udgivet af Outdoor Consult

Bøger af Jens Bursell

Der er otte tilgængelige bøger af Jens Bursell hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Jens Bursell bøger i et udvalg af formater. Bursell har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pike Fever" af Jens Bursell

Hos Bog & idé er "Pike Fever" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Outdoor Consult, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Geddefeber" af Jens Bursell

"Geddefeber" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Outdoor Consult, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bursell