Bog & idéJens Carl Ry Nielsen

Bøger skrevet af Jens Carl Ry Nielsen

Læs mere om Jens Carl Ry Nielsen
1 produkter
1 produkter
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysningJens Carl Ry Nielsen
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning

Mere om Jens Carl Ry Nielsen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger skrevet af Jens Carl Ry Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anderledes tanker om livet i organisationer" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne Dansk Institut for P - "Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning" i serien "Nyt fra samfundsvidenskaberne.¤Serie vertikal." udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Jens Carl Ry Nielsens bøger

Du kan købe to bøger af Jens Carl Ry Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Nielsen kommer bare som hæftet. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Carl Ry Nielsens "Anderledes tanker om livet i organisationer"

"Anderledes tanker om livet i organisationer" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne Dansk Institut for P.

"Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning" af Jens Carl Ry Nielsen

Det er muligt at købe Jens Carl Ry Nielsens "Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Nyt fra samfundsvidenskaberne.¤Serie vertikal.". Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Carl Ry Nielsen