Bog & idéJens Chr. Jensen

Bøger skrevet af Jens Chr. Jensen

Læs mere om Jens Chr. Jensen
1 produkter
1 produkter
Jesper Husmands Brokpistol
Jesper Husmands brokpistolJens Chr. Jensen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Jesper Husmands brokpistol

Mere om Jens Chr. Jensen

Der er flere bøger fra Jens Chr. Jensen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jesper Husmands brokpistol" udgivet af mellemgaard - "Jesper Husmands Brokpistol" udgivet af mellemgaard

Mere om Jens Chr. Jensens bøger

Jens Chr. Jensen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Jens Chr. Jensen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af mellemgaard.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Chr. Jensens "Jesper Husmands brokpistol"

"Jesper Husmands brokpistol" er til salg som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Jesper Husmands brokpistol" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Jesper Husmands Brokpistol" af Jens Chr. Jensen

Det er muligt at købe Jens Chr. Jensens "Jesper Husmands Brokpistol" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Chr. Jensen