Bog & idéJens Christian Holgaard

Bøger skrevet af Jens Christian Holgaard

Læs mere om Jens Christian Holgaard
2 produkter
2 produkter
Malkekvæg
BOEGERTILSTAERKPRIS
MalkekvægJens Christian Holgaard
359,96 DKK
Paperback
(0)
Malkekvæg
Kvægavl
BOEGERTILSTAERKPRIS
KvægavlJens Christian Holgaard
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvægavl

Mere om Jens Christian Holgaard

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Jens Christian Holgaard. På listen nedenfor finder du de nyeste af Holgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Malkekvæg" udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Malkekvæg" udgivet af Seges Forlag - "Mælkekvæg" udgivet af SEGES

Bøger af Jens Christian Holgaard

Jens Christian Holgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Christian Holgaard fås i flere forskellige formater. Holgaards bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Malkekvæg" af Jens Christian Holgaard

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Jens Christian Holgaard. Det er Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jens Christian Holgaard "Malkekvæg"

"Malkekvæg" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Seges Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Christian Holgaard