Bog & idéJens Christian Huusmann

Bøger skrevet af Jens Christian Huusmann

Læs mere om Jens Christian Huusmann
1 produkter
1 produkter
Landbrugsøkonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
LandbrugsøkonomiJens Christian Huusmann
206,96 DKK
Paperback
(0)
Landbrugsøkonomi

Mere om Jens Christian Huusmann

Hvis du mangler en bog af Jens Christian Huusmann, finder du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Huusmanns seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landbrugsøkonomi" udgivet af Seges Forlag - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Seges Forlag - "Grundlæggende økonomi" udgivet af SEGES - "Privatøkonomi" udgivet af Videnscentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Privatøkonomi" udgivet af Landbrugsforlaget. Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget - "Landbrugsøkonomi" udgivet af Videnscentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget

Bøger skrevet af Jens Christian Huusmann

Jens Christian Huusmann har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Huusmanns bøger som hæftet. Huusmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Christian Huusmanns "Landbrugsøkonomi"

Det er muligt at købe Jens Christian Huusmanns "Landbrugsøkonomi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Seges Forlag.

"Landbrugsøkonomi" af Jens Christian Huusmann

Det er muligt at købe Jens Christian Huusmanns "Landbrugsøkonomi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Seges Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Christian Huusmann