Bog & idéJens Christian Jacobsen

Bøger skrevet af Jens Christian Jacobsen

Læs mere om Jens Christian Jacobsen
4 produkter
4 produkter
Analyse for pædagogstuderende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Analyse for pædagogstuderendeJens Christian Jacobsen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Analyse for pædagogstuderende
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny ungdom og usædvanlige læreprocesser
Ny ungdom og usædvanlige læreprocesserHerbert Stubenrauch
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny ungdom og usædvanlige læreprocesser
Kritisk pædagogik for pædagoger
Kritisk pædagogik for pædagogerJens Christian Jacobsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Kritisk pædagogik for pædagoger

Mere om Jens Christian Jacobsen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Jens Christian Jacobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jacobsen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jens Christian Jacobsens bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kritisk pædagogik for pædagoger" udgivet af Akademisk Forlag - "Kritisk pædagogik for pædagoger" udgivet af Akademisk Forlag - "Til dannelse eller nytte?" udgivet af Frydenlund - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik som fag og praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Art in Parliament" udgivet af Permild & Rosengreen - "Kunst på Borgen" udgivet af Permild & Rosengreen - "Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden" udgivet af Samfundslitteratur - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Pædagogik som fag og praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Verdensmyter - mellem tanke og handling" udgivet af samfundslitteratur

Bøger skrevet af Jens Christian Jacobsen

Jens Christian Jacobsen har 11 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Jacobsens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jacobsen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Christian Jacobsens "Kritisk pædagogik for pædagoger"

Hos Bog & idé er "Kritisk pædagogik for pædagoger" tilgængelig som ebog. Med "Kritisk pædagogik for pædagoger" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kritisk pædagogik for pædagoger" af Jens Christian Jacobsen

Hos Bog & idé er "Kritisk pædagogik for pædagoger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Christian Jacobsen