Bog & idéJens-Christian Kjær

Bøger skrevet af Jens-Christian Kjær

Læs mere om Jens-Christian Kjær
6 produkter
6 produkter
Seksten noter fra Brande
Seksten noter fra BrandeJens-Christian Kjær
79,95 DKK
EBOG
(0)
Seksten noter fra Brande
Otte fortællinger fra krigen 1940-45 i Brande
Otte fortællinger fra krigen 1940-45 i BrandeJens-Christian Kjær
79,95 DKK
EBOG
(0)
Otte fortællinger fra krigen 1940-45 i Brande
Tre historier fra Brande
Tre historier fra BrandeJens-Christian Kjær
79,95 DKK
EBOG
(0)
Tre historier fra Brande
Syv noter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Syv noterJens-Christian Kjær
165,96 DKK
Hardback
(0)
Syv noter
My view
My viewJens-Christian Kjær
69,95 DKK
EBOG
(0)
My view
Syv noter
Syv noterJens-Christian Kjær
99,95 DKK
EBOG
(0)
Syv noter

Mere om Jens-Christian Kjær

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jens-Christian Kjær. På listen nedenfor har du de seneste af Kjærs udgivelser.
Bøgerne fra Jens-Christian Kjær findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Seksten noter fra Brande" udgivet af Books on Demand - "Seksten noter fra Brande" udgivet af Books on Demand - "Otte fortællinger fra krigen 1940-45 i Brande" udgivet af Books on Demand - "Otte fortællinger fra krigen 1940-45 i Brande" udgivet af Books on Demand - "Syv fortællinger fra krigen 1940-45 i Brande" udgivet af Books on Demand - "Syv fortællinger fra krigen 1940-45 i Brande" udgivet af Books on Demand - "Tre historier fra Brande" udgivet af Books on Demand - "Tre historier fra Brande" udgivet af Books on Demand - "My view" udgivet af Books on Demand - "My view" udgivet af Books on Demand - "I åben båd" udgivet af Ravnebanneret

Bøger af Jens-Christian Kjær

Der er 11 tilgængelige bøger af Jens-Christian Kjær hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Kjærs bøger fås i samtlige formater. Kjærs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens-Christian Kjærs "Seksten noter fra Brande"

Hos Bog & idé er "Seksten noter fra Brande" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Seksten noter fra Brande" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jens-Christian Kjær "Seksten noter fra Brande"

Det er muligt at købe Jens-Christian Kjærs "Seksten noter fra Brande" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens-Christian Kjær