Bog & idéJens Christian Schou

Bøger skrevet af Jens Christian Schou

Læs mere om Jens Christian Schou
1 produkter
1 produkter
AaU reports Danmarks høgeurter
BOEGERTILSTAERKPRIS
AaU reports Danmarks høgeurterJens Christian Schou
149,36 DKK
Hæftet
(0)
AaU reports Danmarks høgeurter

Mere om Jens Christian Schou

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Jens Christian Schou. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schous nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jens Christian Schous bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danmarks biodiversitet" udgivet af Gads Forlag - "AaU reports Danmarks høgeurter" i serien "AAU reports" udgivet af Department of Systematic Botany, Institute of Biological Sciences, Aarhus University

Bøger af Jens Christian Schou

Jens Christian Schou har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Jens Christian Schou bøger i forskellige formater. Schous bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danmarks biodiversitet" af Jens Christian Schou

"Danmarks biodiversitet" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Jens Christian Schou "AaU reports Danmarks høgeurter"

Hos Bog & idé er "AaU reports Danmarks høgeurter" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Schous serie "AAU reports". Det er Department of Systematic Botany, Institute of Biological Sciences, Aarhus University, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Christian Schou