Bog & idéJens Christoffersen

Bøger skrevet af Jens Christoffersen

Læs mere om Jens Christoffersen
3 produkter
3 produkter
Anvisning 203: Beregning af dagslys i bygninger
Anvisning 203: Beregning af dagslys i bygningerJens Christoffersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 203: Beregning af dagslys i bygninger
Anvisning 219: Dagslys i rum og bygninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 219: Dagslys i rum og bygningerJens Christoffersen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 219: Dagslys i rum og bygninger
Anvisning 220: Lysstyring
Anvisning 220: LysstyringSteen Traberg-Borup
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 220: Lysstyring

Mere om Jens Christoffersen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Jens Christoffersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christoffersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dagslys i rum og bygninger" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lysstyring" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Beregning af dagslys i bygninger " i serien "By og Byg anvisning/ SBi anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Vinduer og dagslys " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Jens Christoffersen

Der er fire tilgængelige bøger af Jens Christoffersen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Christoffersen fås bare som hæftet. Christoffersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Christoffersens "Dagslys i rum og bygninger"

Hos Bog & idé er "Dagslys i rum og bygninger" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Jens Christoffersen "Lysstyring"

"Lysstyring" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Christoffersen