Bog & idéJens Dolin

Bøger skrevet af Jens Dolin

Læs mere om Jens Dolin
5 produkter
5 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Evaluering på godt og ondt
Evaluering på godt og ondtJens Dolin
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Evaluering på godt og ondt
Evaluering på godt og ondt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering på godt og ondtJens Dolin
116,96 DKK
Hæftet
(1)
Evaluering på godt og ondt
Evaluering på godt og ondt
Evaluering på godt og ondtJens Dolin
69,95 DKK
EBOG
(1)
Evaluering på godt og ondt

Mere om Jens Dolin

Der er flere bøger af Jens Dolin på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Dolin.
Bøgerne fra Jens Dolin tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Evaluering på godt og ondt" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Evaluering på godt og ondt" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Evaluering på godt og ondt" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "University teaching and learning Teaching for learning" i serien "University Teaching and Learning" udgivet af Samfundslitteratur - "Universitetspædagogik Undervisning for læring" i serien "Universitetspædagogik" udgivet af Samfundslitteratur - "University Teaching and Learning" udgivet af Samfundslitteratur - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Universitetspædagogik" udgivet af Samfundslitteratur - "Naturfagslærerens håndbog" udgivet af Dafolo - "Geografiske verdensbilleder" udgivet af Gyldendal

Jens Dolins bøger

Du kan bestille 13 bøger af Jens Dolin her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Dolins bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Dolin opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Dolins "Evaluering på godt og ondt"

"Evaluering på godt og ondt" er til salg som lydbog. Jens Dolins "Evaluering på godt og ondt" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i serien "Pædagogisk rækkevidde". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Jens Dolin "Evaluering på godt og ondt"

Hos Bog & idé er "Evaluering på godt og ondt" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Evaluering på godt og ondt" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Dolins serie "Pædagogisk rækkevidde". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Dolin