Bog & idéJens Dolin

Bøger skrevet af Jens Dolin

Læs mere om Jens Dolin
1 produkter
1 produkter
Evaluering på godt og ondt
Evaluering på godt og ondtJens Dolin
69,95 DKK
EBOG
(1)
Evaluering på godt og ondt

Mere om Jens Dolin

Jens Dolin har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Evaluering på godt og ondt". Den er udgivet af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "Evaluering på godt og ondt" er desuden en del af serien "Pædagogisk rækkevidde".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Dolins "Evaluering på godt og ondt"

Det er muligt at købe Jens Dolins "Evaluering på godt og ondt" som ebog. "Evaluering på godt og ondt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Dolins serie "Pædagogisk rækkevidde". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jens Dolin skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Dolin