Bog & idéJens Ejsing

Bøger skrevet af Jens Ejsing

Læs mere om Jens Ejsing
2 produkter
2 produkter
Døden på isen
TILBUD
Døden på isenJens Ejsing
31,96 DKK39,95 DKK
EBOG
(0)
Døden på isen
Døden på isen
STREAM
Døden på isenJens Ejsing
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Døden på isen

Mere om Jens Ejsing

Jens Ejsing har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ejsing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døden på isen" udgivet af Berlingske - "Døden på isen" udgivet af Berlingske - "Sö'en håj vi æ mø't i Salling " udgivet af Eget forlag

Mere om Jens Ejsings bøger

Jens Ejsing har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Ejsings bøger kommer i flere formater. Ejsings bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Ejsings "Døden på isen"

Det er muligt at købe Jens Ejsings "Døden på isen" som lydbog. Med Jens Ejsings "Døden på isen" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Berlingske, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Døden på isen" af Jens Ejsing

Det er muligt at købe Jens Ejsings "Døden på isen" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Døden på isen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Berlingske, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Ejsing