Bog & idéJens Engberg

Bøger skrevet af Jens Engberg

Læs mere om Jens Engberg
2 produkter
2 produkter
Det daglige brød
Det daglige brødJens Engberg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Det daglige brød
Den standhaftige tinsoldat
Den standhaftige tinsoldatJens Engberg
109,95 DKK
EBOG
(0)
Den standhaftige tinsoldat

Mere om Jens Engberg

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jens Engberg. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Engberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da krigen var tæt på" udgivet af Frydenlund - "Det daglige brød" udgivet af Politikens Forlag - "Den standhaftige tinsoldat" udgivet af Politikens Forlag - "Sådan var det jo" udgivet af Hyllested - "Det heles vel" udgivet af Miljøkontrollen, Københavns Kommune - "Det Kongelige Teater i 250 år" udgivet af Frydenlund - "Magten og kulturen Under grundlovsstyret" udgivet af Gad - "Magten og kulturen Under enevælden" udgivet af Gad - "Magten og kulturen Mellem enevælde og grundlovsstyre" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Jens Engberg

Jens Engberg har ni bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Engbergs bøger fås i flere forskellige formater. Engbergs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Engbergs "Da krigen var tæt på"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jens Engberg. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jens Engberg "Det daglige brød"

Det er muligt at købe Jens Engbergs "Det daglige brød" som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Det daglige brød" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Engberg