Bog & idéJens Faurschou

Bøger skrevet af Jens Faurschou

Læs mere om Jens Faurschou
5 produkter
5 produkter
Peter Doig, Cabins and canoes
BOEGERTILSTAERKPRIS
Peter Doig, Cabins and canoesJens Faurschou
763,56 DKK
Hardback
(0)
Peter Doig, Cabins and canoes
Robert Rauschenberg, Lurid Attack
Robert Rauschenberg, Lurid AttackJens Faurschou
299,95 DKK
Hardback
(0)
Robert Rauschenberg, Lurid Attack
Robert Rauschenberg & Andy Warhol
Robert Rauschenberg & Andy WarholJens Faurschou
499,95 DKK
Hardback
(0)
Robert Rauschenberg & Andy Warhol
Ai Weiwei, Ruptures
Ai Weiwei, RupturesJens Faurschou
399,95 DKK
Hardback
(0)
Ai Weiwei, Ruptures
Yoko Ono, Golden Ladders
Yoko Ono, Golden LaddersJens Faurschou
879,95 DKK
Hardback
(0)
Yoko Ono, Golden Ladders

Mere om Jens Faurschou

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jens Faurschou. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Shirim Neshat, Looking for oum kulthum" udgivet af Faurschou Foundation - "Yoko Ono, Golden Ladders" udgivet af Faurschou Foundation - "Robert Rauschenberg, Mirthday Man" udgivet af Faurschou Foundation - "Ai Weiwei, Ruptures" udgivet af Faurschou Foundation - "Liv Xiaodong, Painting as shootin" udgivet af Faurschou Foundation - "Robert Rauschenberg & Andy Warhol" udgivet af Faurschou Foundation - "Robert Rauschenberg, Lurid Attack" udgivet af Faurschou Foundation - "Peter Doig, Cabins and canoes" udgivet af Faurschou Foundation - "Christian Lemmerz & Norbert Tadeusz" udgivet af Faurschou Foundation

Bøger skrevet af Jens Faurschou

Du kan finde ni bøger af Jens Faurschou her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra - fås blot som hardback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Faurschou Foundation.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Shirim Neshat, Looking for oum kulthum" af Jens Faurschou

Det er muligt at købe Jens Faurschous "Shirim Neshat, Looking for oum kulthum" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Faurschou Foundation.

Jens Faurschou "Yoko Ono, Golden Ladders"

Det er muligt at købe Jens Faurschous "Yoko Ono, Golden Ladders" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Faurschou Foundation, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Faurschou