Bog & idéJens Fleischer

Bøger skrevet af Jens Fleischer

Læs mere om Jens Fleischer
5 produkter
5 produkter
Fyn & øer
Fyn & øerJens Fleischer
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fyn & øer
Fleischers arkitekturleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fleischers arkitekturleksikonJens Fleischer
248,96 DKK
Hardback
(0)
Fleischers arkitekturleksikon
København
KøbenhavnJens Fleischer
79,95 DKK
EBOG
(0)
København
Jylland
JyllandJens Fleischer
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jylland
Sjælland. Steder, personer, historie
Sjælland. Steder, personer, historieJens Fleischer
79,95 DKK
EBOG
(0)
Sjælland. Steder, personer, historie

Mere om Jens Fleischer

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jens Fleischer. På listen nedenfor finder du de nyeste af Fleischers bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jens Fleischers bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fleischers arkitekturleksikon" udgivet af Bogværket - "Fyn & øer" udgivet af Saga - "København" udgivet af SAGA Egmont - "Sjælland. Steder, personer, historie" udgivet af SAGA Egmont - "Fyn & øer" udgivet af SAGA Egmont - "Jylland" udgivet af SAGA Egmont - "Skjulte skatte i grænselandet" udgivet af Bianco Luno - "Arkitekturleksikon" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Greek and Russian icons " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek

Mere om Jens Fleischers bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Jens Fleischer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Jens Fleischer bøger i flere forskellige formater. Fleischers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Fleischers "Fleischers arkitekturleksikon"

"Fleischers arkitekturleksikon" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Fyn & øer" af Jens Fleischer

Det er muligt at købe Jens Fleischers "Fyn & øer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Fleischer