Bog & idéJens Flensted Lassen

Bøger skrevet af Jens Flensted Lassen

Læs mere om Jens Flensted Lassen
2 produkter
2 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Jens Flensted Lassen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jens Flensted Lassen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lassens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Jens Flensted Lassens bøger

Jens Flensted Lassen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Flensted Lassen fås i udvalgte formater. Lassens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Flensted Lassens "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Jens Flensted Lassen

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Flensted Lassen