Bog & idéJens Gnaur

Bøger skrevet af Jens Gnaur

Læs mere om Jens Gnaur
4 produkter
4 produkter
Being One: the vision and way of the Bhagavad Gita
Being One: the vision and way of the Bhagavad GitaJens Gnaur
149,95 DKK
EBOG
(0)
Being One: the vision and way of the Bhagavad Gita
Havskum
HavskumJens Gnaur
149,95 DKK
EBOG
(0)
Havskum
Dragen i Brønden
Dragen i BrøndenJens Gnaur
229,95 DKK
EBOG
(0)
Dragen i Brønden
Dragen i Brønden
Dragen i BrøndenJens Gnaur
299,95 DKK
Paperback
(0)
Dragen i Brønden

Mere om Jens Gnaur

Der er mange bøger af Jens Gnaur på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gnaurs bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jens Gnaurs bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Havskum" udgivet af Books on Demand - "Havskum" udgivet af Books on Demand - "Being One: the vision and way of the Bhagavad Gita" udgivet af Books on Demand - "Being One: the vision and way of the Bhagavad Gita" udgivet af Books on Demand

Jens Gnaurs bøger

Du kan bestille fire bøger af Jens Gnaur her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jens Gnaur kommer i forskellige formater. Bøgerne af Gnaur er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Gnaurs "Havskum"

Hos Bog & idé er "Havskum" tilgængelig som ebog. "Havskum" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jens Gnaur "Havskum"

Hos Bog & idé er "Havskum" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Gnaur