Bog & idéJens Henrik Koudal

Bøger skrevet af Jens Henrik Koudal

Læs mere om Jens Henrik Koudal
3 produkter
3 produkter
Musik & nationalitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Musik & nationalitetJens Henrik Koudal
165,96 DKK
Paperback
(1)
Musik & nationalitet
For borgere og bønder
For borgere og bønder Jens Henrik Koudal
449,95 DKK
Indbundet
(0)
For borgere og bønder
Skæbnesymfoni og krokodillepolka
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skæbnesymfoni og krokodillepolkaJens Henrik Koudal
207,46 DKK
Hardback
(0)
Skæbnesymfoni og krokodillepolka

Mere om Jens Henrik Koudal

Hvis du mangler en bog skrevet af Jens Henrik Koudal, kan du vælge i mellem et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Koudals nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skæbnesymfoni og krokodillepolka" i serien "Danish Humanist Texts and Studies" udgivet af Historika - "Grev Rabens dagbog" i serien "Folkemindesamlingens kulturstudier." udgivet af Syddansk universitetsforlag - "For borgere og bønder " udgivet af Museum Tusculanum

Jens Henrik Koudals bøger

Jens Henrik Koudal har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Koudals bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Koudal skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skæbnesymfoni og krokodillepolka" af Jens Henrik Koudal

Hos Bog & idé er "Skæbnesymfoni og krokodillepolka" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Historika, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Grev Rabens dagbog" af Jens Henrik Koudal

"Grev Rabens dagbog" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Koudals serie "Folkemindesamlingens kulturstudier.". Det er Syddansk universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Henrik Koudal