Bog & idéJens Hillingsøe

Bøger skrevet af Jens Hillingsøe

Læs mere om Jens Hillingsøe
1 produkter
1 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient

Mere om Jens Hillingsøe

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Jens Hillingsøe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hillingsøes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jens Hillingsøe

Der er to tilgængelige udgivelser af Jens Hillingsøe hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Jens Hillingsøe bøger i forskellige formater. Bøgerne af Hillingsøe er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den præhospitale patient" af Jens Hillingsøe

Det er muligt at købe Jens Hillingsøes "Den præhospitale patient" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ambulancefag 2" af Jens Hillingsøe

Det er muligt at købe Jens Hillingsøes "Ambulancefag 2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Hillingsøe