Bog & idéJens Hoff

Bøger skrevet af Jens Hoff

Læs mere om Jens Hoff
1 produkter
1 produkter
Klimaets kommunale tilstand
Klimaets kommunale tilstandJens Hoff
213,00 DKK
EBOG
(0)
Klimaets kommunale tilstand

Mere om Jens Hoff

Der er forskellige bøger fra Jens Hoff tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hoff.
Bøgerne fra Jens Hoff kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klimaets kommunale tilstand" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Arbejdspapir. Micropower" i serien "Project paper" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Demokratiproblemer i velfærdsstatens mikro-politik " i serien "Project paper" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Forskningsrapport. Teknologi, arbejde og sociale klasser" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Demokrati på arbejdspladsen" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. The effects of networking on public organizations" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Nordiske medborgerundersøkelser" i serien "Project paper" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Interessen for lokalråd og det lokale medborgerskab" i serien "Project paper" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Forskningsrapport / Institut for Samfundsfag og Forvaltning, Københavns Universitet. Offentligt ansatte i nyere marxistisk st" udgivet af Institut for Samfundsfag og Forvaltning, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Omstilling og nye kvalifikationskrav i kommunerne" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Klimaets kommunale tilstand" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Digital governance://networked societies" udgivet af Samfundslitteratur - "Frafald blandt etniske minoritetsstuderende på universitetsuddannelserne i Danmark" udgivet af Politiske Studier

Bøger skrevet af Jens Hoff

Du kan finde 13 bøger af Jens Hoff her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jens Hoff kommer i udvalgte formater. Jens Hoff bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klimaets kommunale tilstand" af Jens Hoff

"Klimaets kommunale tilstand" er tilgængelig som ebog. "Klimaets kommunale tilstand" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Arbejdspapir. Micropower" af Jens Hoff

Hos Bog & idé er "Arbejdspapir. Micropower" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hoffs serie "Project paper". Det er Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Hoff