Bog & idéJens Holger Schjørring

Bøger skrevet af Jens Holger Schjørring

Læs mere om Jens Holger Schjørring
1 produkter
1 produkter
Kirkens historie I-II
Kirkens historie I-IINils Arne Pedersen
729,95 DKK
Indbundet
(1)
Kirkens historie I-II

Mere om Jens Holger Schjørring

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jens Holger Schjørring. På listen nedenfor har du de nyeste af Schjørrings udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirkens historie I-II" udgivet af Gyldendal - "Grænser for solidaritet" udgivet af Forlaget Anis - "Fra modernitet til pluralisme" udgivet af Anis - "Udfordringer til Folkekirken" udgivet af Forlaget Anis

Bøger skrevet af Jens Holger Schjørring

Jens Holger Schjørring har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Schjørrings bøger kommer i et udvalg af formater. Schjørrings bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirkens historie I-II" af Jens Holger Schjørring

"Kirkens historie I-II" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Grænser for solidaritet" af Jens Holger Schjørring

Det er muligt at købe Jens Holger Schjørrings "Grænser for solidaritet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Anis.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Holger Schjørring