Bog & idéJens Hostrup

Bøger skrevet af Jens Hostrup

Læs mere om Jens Hostrup
6 produkter
6 produkter
Ligevægt
LigevægtJens Hostrup
149,95 DKK
EBOG
(0)
Ligevægt
– og størst af disse
- og størst af disseJens Hostrup
89,95 DKK
e-bog
(0)
- og størst af disse
Bedstemødre for fred noveller
Bedstemødre for fred novellerJens Hostrup
109,95 DKK
e-bog
(0)
Bedstemødre for fred noveller
En Kinesisk Orden
En kinesisk ordenJens Hostrup
129,95 DKK
e-bog
(0)
En kinesisk orden
Pun 1
Pun 1Jens Hostrup
129,95 DKK
e-bog
(0)
Pun 1
De rigtig gode mennesker
De rigtig gode menneskerJens Hostrup
199,95 DKK
Hæftet
(0)
De rigtig gode mennesker

Mere om Jens Hostrup

Jens Hostrup har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Hostrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De rigtig gode mennesker" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ligevægt" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Ligevægt" udgivet af Forlaget mellemgaard - "De gode mennesker" i serien "P.U.N." udgivet af Forlaget mellemgaard - "Sådan noget sker aldrig her" i serien "Rimm-serien" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Overpostulatoren" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Rundt i rundkørslen" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af mellemgaard - "1400 års indavl - Politisk ukorrekte noveller 5" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Pun 1" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af mellemgaard - "Bedstemødre for fred noveller" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af mellemgaard - "En kinesisk orden" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af mellemgaard - "Bedstemødre for Fred - Politisk Ukorrekte Noveller 4" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af mellemgaard - "En Kinesisk Orden" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af mellemgaard - "– og størst af disse" udgivet af mellemgaard - "Rundt i rundkørslen" i serien "Politisk ukorrekte noveller" udgivet af mellemgaard

Jens Hostrups bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Jens Hostrup hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Jens Hostrup bøger i flere formater. Jens Hostrup bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Hostrups "De rigtig gode mennesker"

"De rigtig gode mennesker" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Jens Hostrup "Ligevægt"

Det er muligt at købe Jens Hostrups "Ligevægt" som ebog. Hvis du køber "Ligevægt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Hostrup