Bog & idéJens Jacobsen

Bøger skrevet af Jens Jacobsen

Læs mere om Jens Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Ledelse og samarbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og samarbejdeHenning Heltbech
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og samarbejde

Mere om Jens Jacobsen

Jens Jacobsen har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jacobsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse og samarbejde" udgivet af Gyldendal - "Ledelse og samarbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jens Jacobsen

Jens Jacobsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde Jacobsens bøger som hæftet. Jacobsens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse og samarbejde" af Jens Jacobsen

Det er muligt at købe Jens Jacobsens "Ledelse og samarbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jens Jacobsen "Ledelse og samarbejde"

"Ledelse og samarbejde" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Jacobsen