Bog & idéJens Jørgen Hansen

Bøger skrevet af Jens Jørgen Hansen

Læs mere om Jens Jørgen Hansen
5 produkter
5 produkter
De udstødtes klan – en fortælling fra ertebølletiden
De udstødtes klan – en fortælling fra ertebølletidenJens Jørgen Hansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
De udstødtes klan – en fortælling fra ertebølletiden
Rockerne i kolonihaven
Rockerne i kolonihavenJens Jørgen Hansen
129,95 DKK
e-bog
(1)
Rockerne i kolonihaven
De udstødtes klan
STREAM
De udstødtes klanJens Jørgen Hansen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
De udstødtes klan
Knægten fra Kangaamiut
Knægten fra KangaamiutJens Jørgen Hansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Knægten fra Kangaamiut
KLATMALEREN FRA KIEL
KLATMALEREN FRA KIELJens Jørgen Hansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
KLATMALEREN FRA KIEL

Mere om Jens Jørgen Hansen

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Jens Jørgen Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De udstødtes klan – en fortælling fra ertebølletiden" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Rockerne i kolonihaven" i serien "Kolonihave-krimiserien" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Jens Jørgen Hansen

Du kan købe to bøger af Jens Jørgen Hansen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Jens Jørgen Hansen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De udstødtes klan – en fortælling fra ertebølletiden" af Jens Jørgen Hansen

Hos Bog & idé er "De udstødtes klan – en fortælling fra ertebølletiden" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "De udstødtes klan – en fortælling fra ertebølletiden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Jens Jørgen Hansen "Rockerne i kolonihaven"

Hos Bog & idé er "Rockerne i kolonihaven" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Rockerne i kolonihaven" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Kolonihave-krimiserien". Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Jørgen Hansen