Bog & idéJens Jørn Gjedsted

Bøger skrevet af Jens Jørn Gjedsted

Læs mere om Jens Jørn Gjedsted
1 produkter
1 produkter
Jazz i Reprisen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jazz i ReprisenJens Jørn Gjedsted
165,96 DKK
Indbundet
(2)
Jazz i Reprisen

Mere om Jens Jørn Gjedsted

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jens Jørn Gjedsted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Gjedsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jazz i Danmark 1950-2010" udgivet af Politikens Forlag - "Jazz i Reprisen" udgivet af HER & NU

Mere om Jens Jørn Gjedsteds bøger

Jens Jørn Gjedsted har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Gjedsteds bøger fås kun som indbundet. Gjedsteds bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Jørn Gjedsteds "Jazz i Danmark 1950-2010"

"Jazz i Danmark 1950-2010" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Jazz i Reprisen" af Jens Jørn Gjedsted

"Jazz i Reprisen" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er HER & NU, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Jørn Gjedsted