Bog & idéJens Juhl Jensen

Bøger skrevet af Jens Juhl Jensen

Læs mere om Jens Juhl Jensen
4 produkter
4 produkter
Mytologier
BOEGERTILSTAERKPRIS
MytologierRoland Barthes
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Mytologier
Et job uegnet for kvinder
Et job uegnet for kvinderP.D. James
79,95 DKK
EBOG
(0)
Et job uegnet for kvinder
Sprog og sex
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog og sexMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog og sex
Et job uegnet for kvinder
STREAM
Et job uegnet for kvinderP.D. James
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Et job uegnet for kvinder

Mere om Jens Juhl Jensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Jens Juhl Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Juhl Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog og sex" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Eva = Luca" i serien "Bibelsk tekstlingvistik" udgivet af Underskoven

Mere om Jens Juhl Jensens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jens Juhl Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Juhl Jensens bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Juhl Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Juhl Jensens "Sprog og sex"

"Sprog og sex" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Eva = Luca" af Jens Juhl Jensen

"Eva = Luca" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Juhl Jensens serie "Bibelsk tekstlingvistik". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Underskoven.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Juhl Jensen