Bog & idéJens Juhl og Sølva Falgren

Bøger skrevet af Jens Juhl og Sølva Falgren

Læs mere om Jens Juhl og Sølva Falgren
5 produkter
5 produkter
Økohøns - 2. udgave
Økohøns - 2. udgaveJens Juhl og Sølva Falgren
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Økohøns - 2. udgave
Havealmanak
HavealmanakJens Juhl og Sølva Falgren
169,95 DKK
Indbundet
(1)
Havealmanak
Økologisk have 2. udgave
Økologisk have 2. udgaveJens Juhl og Sølva Falgren
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Økologisk have 2. udgave
Grøntsager
GrøntsagerJens Juhl og Sølva Falgren
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Grøntsager
ØKOLOGISKE BYHAVER
ØKOLOGISKE BYHAVERJens Juhl og Sølva Falgren
229,95 DKK
Indbundet
(0)
ØKOLOGISKE BYHAVER

Mere om Jens Juhl og Sølva Falgren

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Jens Juhl og Sølva Falgren. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Falgrens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Økohøns - 2. udgave" udgivet af Koustrup & Co. - "Økologisk have 2. udgave" udgivet af Koustrup & Co. - "ØKOLOGISKE BYHAVER" udgivet af Koustrup & Co. - "Økologisk drivhus" udgivet af Koustrup & Co. - "Havealmanak" udgivet af Koustrup & Co. - "Økohøns" udgivet af Koustrup & Co. - "Økologisk have" udgivet af Koustrup & Co.

Jens Juhl og Sølva Falgrens bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Jens Juhl og Sølva Falgren hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe Falgrens bøger som indbundet. Bøgerne af Falgren er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Koustrup & Co..

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Juhl og Sølva Falgrens "Økohøns - 2. udgave"

Hos Bog & idé er "Økohøns - 2. udgave" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Koustrup & Co..

Jens Juhl og Sølva Falgren "Økologisk have 2. udgave"

"Økologisk have 2. udgave" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Koustrup & Co., der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Juhl og Sølva Falgren