Bog & idéJens Kjeldgaard-Christiansen

Bøger skrevet af Jens Kjeldgaard-Christiansen

Læs mere om Jens Kjeldgaard-Christiansen
5 produkter
5 produkter
Tænkepauser 61-72
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 61-72Kasper Bro Larsen
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 61-72
Skurke
SkurkeJens Kjeldgaard-Christiansen
49,95 DKK
EBOG
(2)
Skurke
Skurke
TAENKEPAUSER
SkurkeJens Kjeldgaard-Christiansen
59,95 DKK
Hæftet
(2)
Skurke
Skurke
SkurkeJens Kjeldgaard-Christiansen
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Skurke
Skurke
SkurkeJens Kjeldgaard-Christiansen
49,95 DKK
EBOG
(2)
Skurke

Mere om Jens Kjeldgaard-Christiansen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Jens Kjeldgaard-Christiansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kjeldgaard-Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tænkepauser 61-72" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skurke" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skurke " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skurke" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skurke" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Jens Kjeldgaard-Christiansens bøger

Jens Kjeldgaard-Christiansen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Jens Kjeldgaard-Christiansen bøger i forskellige formater. Kjeldgaard-Christiansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tænkepauser 61-72" af Jens Kjeldgaard-Christiansen

Hos Bog & idé er "Tænkepauser 61-72" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Skurke" af Jens Kjeldgaard-Christiansen

Hos Bog & idé er "Skurke" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jens Kjeldgaard-Christiansens "Skurke" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er med i Kjeldgaard-Christiansens serie "Tænkepauser". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kjeldgaard-Christiansen