Bog & idéJens Kjellerup

Bøger skrevet af Jens Kjellerup

Læs mere om Jens Kjellerup
2 produkter
2 produkter
Fra forvaltningsjurist til udviklings- og driftsjurist
Fra forvaltningsjurist til udviklings- og driftsjuristHanne Marie Motzfeldt
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra forvaltningsjurist til udviklings- og driftsjurist
Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist
Fra forvaltningsjurist til udviklingsjuristJens Kjellerup
369,95 DKK
EBOG
(0)
Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist

Mere om Jens Kjellerup

Der er flere bøger fra Jens Kjellerup online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Kjellerups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Jens Kjellerup

Du kan bestille to bøger af Jens Kjellerup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Kjellerup kan købes i flere forskellige formater. Kjellerups bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist" af Jens Kjellerup

Hos Bog & idé er "Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist" tilgængelig som ebog. Med "Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jens Kjellerup "Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist"

"Fra forvaltningsjurist til udviklingsjurist" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kjellerup