Bog & idéJens Koch

Bøger skrevet af Jens Koch

Læs mere om Jens Koch
3 produkter
3 produkter
Jordens klima
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jordens klimaJens Koch
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Jordens klima
Hvorfor er islam en trussel for Europa?
Hvorfor er islam en trussel for Europa?Jens Koch
119,95 DKK
EBOG
(0)
Hvorfor er islam en trussel for Europa?
Jordens klima – og de problemer vi står overfor
Jordens klima – og de problemer vi står overforJens Koch
109,95 DKK
EBOG
(0)
Jordens klima – og de problemer vi står overfor

Mere om Jens Koch

Der findes forskellige bøger af Jens Koch på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Kochs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvorfor er islam en trussel for Europa?" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Hvorfor er islam en trussel for Europa?" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Jordens klima – og de problemer vi står overfor" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Jordens klima" udgivet af Mellemgaard

Mere om Jens Kochs bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jens Koch hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kochs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Koch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvorfor er islam en trussel for Europa?" af Jens Koch

Hos Bog & idé er "Hvorfor er islam en trussel for Europa?" tilgængelig som ebog. "Hvorfor er islam en trussel for Europa?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Hvorfor er islam en trussel for Europa?" af Jens Koch

Hos Bog & idé er "Hvorfor er islam en trussel for Europa?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Koch