Bog & idéJens Kolbæk

Bøger skrevet af Jens Kolbæk

Læs mere om Jens Kolbæk
1 produkter
1 produkter
Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8
Få styr på sikkerhed i Windows 7 og 8Jens Kolbæk
119,95 DKK
EBOG
(0)
Få styr på sikkerhed i Windows 7 og 8

Mere om Jens Kolbæk

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Jens Kolbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kolbæks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Få styr på sikkerhed i Windows 7 og 8" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Mere om Jens Kolbæks bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jens Kolbæk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Kolbæks bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kolbæk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Få styr på sikkerhed i Windows 7 og 8" af Jens Kolbæk

"Få styr på sikkerhed i Windows 7 og 8" er til salg som ebog. Det betyder, at du kan læse "Få styr på sikkerhed i Windows 7 og 8" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Lær det selv - visuel guide". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Libris Digimental.

"Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8" af Jens Kolbæk

Det er muligt at købe Jens Kolbæks "Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kolbæks serie "Lær det selv - visuel guide". Det er Libris, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kolbæk