Bog & idéJens Kondrup

Bøger skrevet af Jens Kondrup

Læs mere om Jens Kondrup
1 produkter
1 produkter
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring

Mere om Jens Kondrup

Hvis du søger en bog af Jens Kondrup, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kondrups nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Ernæring, sundhed og sygdom" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jens Kondrup

Jens Kondrup har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Kondrups bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Kondrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk ernæring" af Jens Kondrup

Hos Bog & idé er "Klinisk ernæring" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Klinisk ernæring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jens Kondrup "Klinisk ernæring"

Det er muligt at købe Jens Kondrups "Klinisk ernæring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kondrup