Bog & idéJens Linder

Bøger skrevet af Jens Linder

Læs mere om Jens Linder
3 produkter
3 produkter
Performance Management
BOEGERTILSTAERKPRIS
Performance ManagementJens Linder
413,96 DKK
Bog
(0)
Performance Management
New Public Management
New Public ManagementSøren Voxted
309,95 DKK
EBOG
(0)
New Public Management
Krusbärsboken
KrusbärsbokenJens Linder
289,95 DKK
Indbundet
(0)
Krusbärsboken

Mere om Jens Linder

Der findes en del bøger skrevet af Jens Linder til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Linders udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jens Linders bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Krusbärsboken" udgivet af Ordfront - "New Public Management i Danmark" udgivet af Dafolo - "Målorienteret teamsamarbejde i praksis" udgivet af Dafolo - "Performance Management" udgivet af Gyldendal - "Målorienteret teamsamarbejde i praksis. Lean-inspirerede teamtavler og metoder (inkl. digitale redskaber/hjemmeside)" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Jens Linder

Jens Linder har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Jens Linder kan købes i udvalgte formater. Linders bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Linders "Krusbärsboken"

Det er muligt at købe Jens Linders "Krusbärsboken" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Ordfront.

"New Public Management i Danmark" af Jens Linder

"New Public Management i Danmark" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Linder