Bog & idéJens Linnet

Bøger skrevet af Jens Linnet

Læs mere om Jens Linnet
4 produkter
4 produkter
Sænk dit kolesterol
Sænk dit kolesterolJens Linnet
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Sænk dit kolesterol
Sundt blodtryk på 14 dage
Sundt blodtryk på 14 dageJerk Langer og Jens Linnet
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Sundt blodtryk på 14 dage
Sundt blodtryk på 14 dage
Sundt blodtryk på 14 dageJens Linnet
179,95 DKK
EBOG
(1)
Sundt blodtryk på 14 dage
Sænk dit kolesterol
STREAM
Sænk dit kolesterolJerk W. Langer
179,95 DKK
Lydbog
(5)
Sænk dit kolesterol

Mere om Jens Linnet

Jens Linnet har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Linnets udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svend Algren" udgivet af Kristoffer Weiss - "Sænk dit kolesterol" udgivet af Politikens Forlag - "Sundt blodtryk på 14 dage" udgivet af Politikens Forlag - "Sundt blodtryk på 14 dage" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Jens Linnets bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Jens Linnet hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Linnets bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Linnet er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Svend Algren" af Jens Linnet

Det er muligt at købe Jens Linnets "Svend Algren" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Kristoffer Weiss, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sænk dit kolesterol" af Jens Linnet

"Sænk dit kolesterol" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Linnet