Bog & idéJens Møller (ansv. red.)

Bøger skrevet af Jens Møller (ansv. red.)

Læs mere om Jens Møller (ansv. red.)
1 produkter
1 produkter
Retsplejeloven – Straffeloven
Retsplejeloven – StraffelovenJens Møller (ansv. red.)
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Retsplejeloven – Straffeloven

Mere om Jens Møller (ansv. red.)

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Jens Møller (ansv. red.). På listen nedenfor finder du de seneste af red.)s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retsplejelov – Straffelov 2021" udgivet af Djøf Forlag - "Retsplejeloven – Straffeloven" udgivet af Djøf Forlag - "Retsplejeloven – Straffeloven" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Jens Møller (ansv. red.)

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jens Møller (ansv. red.) hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. red.)s bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af red.) er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Djøf Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Retsplejelov – Straffelov 2021" af Jens Møller (ansv. red.)

Hos Bog & idé er "Retsplejelov – Straffelov 2021" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Jens Møller (ansv. red.) "Retsplejeloven – Straffeloven"

"Retsplejeloven – Straffeloven" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Møller (ansv. red.)