Bog & idéJens Normann Jørgensen

Bøger skrevet af Jens Normann Jørgensen

Læs mere om Jens Normann Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Tosprogede børn i det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tosprogede børn i det danske samfundElse Christensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Tosprogede børn i det danske samfund
Unges sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unges sprogPia Quist
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Unges sprog

Mere om Jens Normann Jørgensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jens Normann Jørgensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Unges sprog" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Unges sprog" udgivet af Gyldendal - "Tosprogede børn i det danske samfund" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jens Normann Jørgensen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jens Normann Jørgensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Jens Normann Jørgensen bøger i flere forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Unges sprog" af Jens Normann Jørgensen

Hos Bog & idé er "Unges sprog" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med "Unges sprog" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Unges sprog" af Jens Normann Jørgensen

"Unges sprog" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Normann Jørgensen