Bog & idéJens Ocksen Jensen

Bøger skrevet af Jens Ocksen Jensen

Læs mere om Jens Ocksen Jensen
2 produkter
2 produkter
Økonomistyring og budgettering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Økonomistyring og budgetteringJens Ocksen Jensen
278,96 DKK
Bog
(0)
Økonomistyring og budgettering
Udvidet driftsøkonomi
Udvidet driftsøkonomiJens Ocksen Jensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Udvidet driftsøkonomi

Mere om Jens Ocksen Jensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Jens Ocksen Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Driftsøkonomi" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne - opgavesamling" udgivet af Academica - "Økonomisk styring og virksomhedsanalyse" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne" udgivet af HansReitzels - "Virksomhedsøkonomi - til videregående uddannelser" udgivet af - - "Erhvervsøkonomi til markedsføringsøkonomuddannelsen - opgavesamling" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Økonomisk styring og virksomhedsanalyse" udgivet af Academica - "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Økonomisk styring og virksomhedsanalyse" udgivet af Systime Academic - "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne - opgavesamling" udgivet af HansReitzels - "Udvidet driftsøkonomi" udgivet af Academica - "Virksomhedsøkonomi - til videregående uddannelser - Opgavesamling" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne - opgavesamling" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne" udgivet af HansReitzels - "Driftsøkonomi" udgivet af HansReitzels - "Financial management and the budget making process" udgivet af Gyldendal - "Økonomistyring og budgettering" udgivet af Gyldendal - "Udvidet driftsøkonomi" udgivet af HansReitzels - "Økonomistyring og budgettering" udgivet af Academica - "Driftsøkonomi" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne" udgivet af Academica

Mere om Jens Ocksen Jensens bøger

Du kan finde 21 bøger af Jens Ocksen Jensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Jens Ocksen Jensen bøger i flere formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Driftsøkonomi" af Jens Ocksen Jensen

Hos Bog & idé er "Driftsøkonomi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Jens Ocksen Jensen "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne - opgavesamling"

Hos Bog & idé er "Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne - opgavesamling" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Academica, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Ocksen Jensen