Bog & idéJens Ole Christensen

Bøger skrevet af Jens Ole Christensen

Læs mere om Jens Ole Christensen
4 produkter
4 produkter
Hjemmeværnet
BOEGER70SP
HjemmeværnetJens Ole Christensen
70,00 DKK
Indbundet
(3)
Hjemmeværnet
Københavns befæstning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Københavns befæstningMichael H. Clemmesen og Ole L. Frantzen
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Københavns befæstning
To om tro
BOEGERTILSTAERKPRIS
To om troBenedicte Hammer Præstholm og Jens Ole Christensen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
To om tro
Når tro og liv brager sammen
Når tro og liv brager sammenJens Ole Christensen
299,95 DKK
e-bog
(0)
Når tro og liv brager sammen

Mere om Jens Ole Christensen

Der findes en del bøger skrevet af Jens Ole Christensen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ole Christensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Replikker mellem tid og evighed" udgivet af Logos Media - "Køn og identitet" udgivet af Credo - "Dyb hvile og dynamisk liv" udgivet af LogosMedia - "Den bedrageriske dronning" udgivet af LogosMedia - "Kristen mellem kaos og tryghed" udgivet af Dansk Luthersk Forlag i samarbejde med Credo - "Hjemmeværnet" udgivet af Gad¤Tøjhusmuseet - "Når tro og liv brager sammen" udgivet af LogosMedia - "Hæren" udgivet af Gad¤Tøjhusmuseet - "To om tro" udgivet af Bibelselskabet - "Fra tropehat til iPad" udgivet af LogosMedia - "Københavns befæstning" udgivet af Gad¤Statens Forsvarshistoriske Museum - "Første og Anden Samuelsbog" udgivet af Lohse

Mere om Jens Ole Christensens bøger

Du kan bestille 12 bøger af Jens Ole Christensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Ole Christensens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Ole Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Ole Christensens "Replikker mellem tid og evighed"

Det er muligt at købe Jens Ole Christensens "Replikker mellem tid og evighed" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Logos Media.

"Køn og identitet" af Jens Ole Christensen

Endnu en af Jens Ole Christensen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Credo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Ole Christensen