Bog & idéJens Otto Kjær Hansen

Bøger skrevet af Jens Otto Kjær Hansen

Læs mere om Jens Otto Kjær Hansen
2 produkter
2 produkter
Strategisk kommunikation for praktikere
Strategisk kommunikation for praktikereJens Otto Kjær Hansen
499,00 DKK
PDF
(0)
Strategisk kommunikation for praktikere
Strategisk kommunikation for praktikere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategisk kommunikation for praktikereJens Otto Kjær Hansen & Hanne Birgitte Jørgensen
448,16 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk kommunikation for praktikere

Mere om Jens Otto Kjær Hansen

Der er en del bøger skrevet af Jens Otto Kjær Hansen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjær Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I andres brød" i serien "En CFJE publikation" udgivet af Ajour - "Strategisk kommunikation for praktikere" udgivet af Ajour - "I andres brød " i serien "En Update-publikation" udgivet af Ajour - "Strategisk kommunikation for praktikere" udgivet af Ajour - "Strategisk kommunikation for praktikere" udgivet af Forlaget AJOUR

Mere om Jens Otto Kjær Hansens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Jens Otto Kjær Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Jens Otto Kjær Hansen bøger i flere forskellige formater. Kjær Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Otto Kjær Hansens "I andres brød"

"I andres brød" er tilgængelig online som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jens Otto Kjær Hansen. Bogen er med i serien "En CFJE publikation". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ajour.

"Strategisk kommunikation for praktikere" af Jens Otto Kjær Hansen

Hos Bog & idé er "Strategisk kommunikation for praktikere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ajour, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Otto Kjær Hansen