Bog & idéJens Parker

Bøger skrevet af Jens Parker

Læs mere om Jens Parker
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Jens Parker

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jens Parker. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Parker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Jens Parkers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jens Parker hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Jens Parker bøger i flere formater. Parkers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Jens Parker

Hos Bog & idé er "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" tilgængelig som e-bog (pdf-format). "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Jens Parker "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

Hos Bog & idé er "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Parker