Bog & idéJens-Peder Rasmussen

Bøger skrevet af Jens-Peder Rasmussen

Læs mere om Jens-Peder Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Camping
BOEGERTILSTAERKPRIS
CampingPeer Neslein
190,86 DKK
HARDBACK
(0)
Camping

Mere om Jens-Peder Rasmussen

Der findes forskellige bøger af Jens-Peder Rasmussen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til campingvognen" udgivet af Globe - "Introduktion til forteltet" udgivet af Globe - "Introduktion til Autocamperen" udgivet af Globe - "Camping" udgivet af Globe

Bøger skrevet af Jens-Peder Rasmussen

Du kan købe fire bøger af Jens-Peder Rasmussen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Jens-Peder Rasmussen bøger i flere formater. Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Globe.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Introduktion til campingvognen" af Jens-Peder Rasmussen

Hos Bog & idé er "Introduktion til campingvognen" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Globe, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jens-Peder Rasmussen "Introduktion til forteltet"

Det er muligt at købe Jens-Peder Rasmussens "Introduktion til forteltet" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Globe, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens-Peder Rasmussen