Bog & idéJens Peter Andersen

Bøger skrevet af Jens Peter Andersen

Læs mere om Jens Peter Andersen
2 produkter
2 produkter
Milliontyveri fra fordelingscentral
Milliontyveri fra fordelingscentralJens Peter Andersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Milliontyveri fra fordelingscentral
Waltherånd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Waltheråndm.fl.
340,26 DKK
Indbundet
(0)
Waltherånd

Mere om Jens Peter Andersen

Hvis du mangler en bog af Jens Peter Andersen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Andersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Waltherånd" udgivet af Walthers Forlag - "Milliontyveri fra fordelingscentral" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Arvæv og fantomsmerter" udgivet af Forlag1.dk

Jens Peter Andersens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jens Peter Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Peter Andersen kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Peter Andersens "Waltherånd"

Hos Bog & idé er "Waltherånd" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Walthers Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Milliontyveri fra fordelingscentral" af Jens Peter Andersen

"Milliontyveri fra fordelingscentral" er til salg som e-bog. Hvis du køber "Milliontyveri fra fordelingscentral" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Peter Andersen