Bog & idéJens Peter Bonde

Bøger skrevet af Jens Peter Bonde

Læs mere om Jens Peter Bonde
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Miljø- og arbejdsmedicin, 5. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Miljø- og arbejdsmedicin, 5. udgaveJens Peter Bonde
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Miljø- og arbejdsmedicin, 5. udgave
Hvad nu EU?
Hvad nu EU?Jens Peter Bonde
159,95 DKK
EBOG
(2)
Hvad nu EU?

Mere om Jens Peter Bonde

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Jens Peter Bonde. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bonde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Miljø- og arbejdsmedicin" udgivet af FADL - "Hvad nu EU?" udgivet af Frydenlund - "Hvad nu EU?" udgivet af Frydenlund - "Miljø- og arbejdsmedicin, 4. udgave." udgivet af FADL's Forlag

Bøger af Jens Peter Bonde

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Jens Peter Bonde hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jens Peter Bonde kan købes i et udvalg af formater. Bondes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Peter Bondes "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jens Peter Bonde "Miljø- og arbejdsmedicin"

"Miljø- og arbejdsmedicin" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Peter Bonde