Bog & idéJens Peter Munk

Bøger skrevet af Jens Peter Munk

Læs mere om Jens Peter Munk
1 produkter
1 produkter
Dragespringvandet
DragespringvandetBonnie Mürsch
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Dragespringvandet

Mere om Jens Peter Munk

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Jens Peter Munk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Munks udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jens Peter Munks bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jørgen Roed" i serien "University of Southern Denmark Studies in Art History" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Fransk skulptur" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Danish Sculpture 1694-1889" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Fransk impressionisme " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Dansk skulptur 1694-1889 " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek

Bøger skrevet af Jens Peter Munk

Jens Peter Munk har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Peter Munk fås i udvalgte formater. Munks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jørgen Roed" af Jens Peter Munk

"Jørgen Roed" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Munks serie "University of Southern Denmark Studies in Art History". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jens Peter Munk "Fransk skulptur"

Hos Bog & idé er "Fransk skulptur" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ny Carlsberg Glyptotek, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Peter Munk