Bog & idéJens Peter Sørensen

Bøger skrevet af Jens Peter Sørensen

Læs mere om Jens Peter Sørensen
2 produkter
2 produkter
The Paradise of Football Talents
The Paradise of Football TalentsJens Peter Sørensen
179,95 DKK
EBOG
(0)
The Paradise of Football Talents
The Paradise of Football Talents
The Paradise of Football TalentsJens Peter Sørensen
229,95 DKK
Paperback
(0)
The Paradise of Football Talents

Mere om Jens Peter Sørensen

Jens Peter Sørensen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sørensens nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jens Peter Sørensens bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Paradise of Football Talents" udgivet af Books on Demand - "Talenternes paradis" udgivet af Books on Demand

Jens Peter Sørensens bøger

Jens Peter Sørensen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Sørensens bøger som paperback. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Peter Sørensens "The Paradise of Football Talents"

Hos Bog & idé er "The Paradise of Football Talents" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Jens Peter Sørensen "Talenternes paradis"

Hos Bog & idé er "Talenternes paradis" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Peter Sørensen