Bog & idéJens Rahbek Rasmussen

Bøger skrevet af Jens Rahbek Rasmussen

Læs mere om Jens Rahbek Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Modernitet eller åndsdannelse?
Modernitet eller åndsdannelse? Jens Rahbek Rasmussen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Modernitet eller åndsdannelse?

Mere om Jens Rahbek Rasmussen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Jens Rahbek Rasmussen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Rahbek Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modernitet eller åndsdannelse?" i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning" udgivet af Museum Tusculanum - "Modernitet eller åndsdannelse? " i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Jens Rahbek Rasmussens bøger

Du kan bestille to bøger af Jens Rahbek Rasmussen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Rahbek Rasmussens bøger kommer i et udvalg af formater. Rahbek Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Museum Tusculanum.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Rahbek Rasmussens "Modernitet eller åndsdannelse?"

Det er muligt at købe Jens Rahbek Rasmussens "Modernitet eller åndsdannelse?" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rahbek Rasmussen, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.

Jens Rahbek Rasmussen "Modernitet eller åndsdannelse? "

Hos Bog & idé er "Modernitet eller åndsdannelse? " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Rahbek Rasmussens serie "Studier fra sprog- og oldtidsforskning". Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Rahbek Rasmussen