Bog & idéJens Ravn Sørensen

Bøger skrevet af Jens Ravn Sørensen

Læs mere om Jens Ravn Sørensen
1 produkter
1 produkter
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration

Mere om Jens Ravn Sørensen

Jens Ravn Sørensen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal - "Offentlig administration" udgivet af HansReitzels

Mere om Jens Ravn Sørensens bøger

Du kan finde to bøger af Jens Ravn Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Sørensens bøger som hæftet. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Ravn Sørensens "Offentlig administration"

Hos Bog & idé er "Offentlig administration" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jens Ravn Sørensen "Offentlig administration"

Det er muligt at købe Jens Ravn Sørensens "Offentlig administration" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Ravn Sørensen